Retouren & Terugbetaling

Retourneren

Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen voorbij zijn sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen restitutie of ruil aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat als dat u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. 

Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een ontvangstbewijs of aankoopbewijzen nodig.

Stuur uw aankoop alstublieft niet terug naar de fabrikant.

 * Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen 

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u op de hoogte te stellen dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw restitutie.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw restitutie verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed toegepast op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode.

Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw restitutie officieel is geplaatst.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een restitutie wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en nog steeds je restitutie nog niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@skinandcare.nl.

Uitwisselingen

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn.  Als u deze moet ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar info@skinandcare.nl en stuur uw object naar: Dr Goossensstraat 1C, berg en Terblijt, LI, 6325BV, Nederland.

Verzending

Om uw product te retourneren verstuurt u uw product naar: Dr Goossensstraat 1c, Berg en Terblijt, 6325BV, Nederland.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw object. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw restitutie.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kost om uw uitgewisselde product te bereiken, variëren.

Als u een object verzendt dat meer dan € 75 is, u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering te kopen. We garanderen niet dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.